Zoeken
Zoekterm(en)

Alleen met korting
Merk
Zoeken
Aanbieding
GoGo Elite Traveller

GoGo-Elite-Traveller

€ 995,00   € 820,00
Winkelwagen

easyUPchair

Sinds kort is er deze mechanische eetkamer sta-op-stoel de easyUpChair. Deze sta-op-stoel is gebouwd om tientallen jaren mee te gaan.

De stoel is verkrijgbaar in 4 houtsoorten en 6 typen bekleding. De easyUPchair sta-op-stoel is mooi en huiselijk. De stoel heeft een zachte uitstraling. Doordat de sta-op-functie is weggewerkt in de zitting (onzichtbare sta-op-functie) is het voor een buitenstaander niet te zien dat het om de hulpmiddel gaat.

De easyUPchair is te combineren met een identieke eetkamer stoel (zonder sta-op-functie) en bijpassende tafel. De stoel is snel leverbaar en is ook verkrijgbaar in een extra brede uitvoering. Het is nu mogelijk een eetkamer tafel met 4 of 6 eetkamer stoelen te combineren met 1 stoel een sta-op-functie heeft.

Deze stoel is door verschillende ergotherapeuten geschikt bevonden. Dit komt door de ideale afmetingen, rugleuning en achteruitstekende poten. Wanneer de stoel, die qua afmetingen (hoogte en breedte), goed is afgestemd op de gebruiker dan ervaart deze een prettige ondersteuning bij het opstaan. De easyUPchair maakt het makkelijker om op te staan én te gaan zitten en vraagt weinig inspanning van de gebruiker. 

Een belangrijke eigenschap van deze stoel is dat hij op maat gemaakt wordt, dit is belangrijk om te voorkomen dat bloedsomloop belemmerd wordt. Vooral als er meerdere uren per dag op deze stoel gezeten wordt is dit erg belangrijk. Indien noodzakelijk kan deze stoel  binnen 5 werkdagen worden geleverd. Bezoek onze winkel om hem te testen. 




Bezig met laden...
easyupchair quick easyUPchair sta-op-stoel | Quick Artikelnr:

De easyUPchair (Quick). Een sta-op-stoel met het uiterlijk van een gewone stoel. De actief werkende easyUPchair respecteert en stimuleert uw eigen spierkracht.
Per stuk € 750,00
Indicatie verzendkosten: € 0,00 (Geen kosten na min. order van € 50,00)
easyUPchair hoog easyUPchair sta-op-stoel | Easy Artikelnr:

De easyUPchair | Easy Een sta-op-stoel met het uiterlijk van een gewone stoel. De actief werkende easyUPchair respecteert en stimuleert uw eigen spierkracht.
Per stuk € 795,00
Indicatie verzendkosten: € 0,00 (Geen kosten na min. order van € 50,00)
easyUPchair Kiesel easyUPchair sta-op-stoel | Big 5 cm breder Artikelnr:

De easyUPchair | Big (5cm breder) Een sta-op-stoel met het uiterlijk van een gewone stoel. De actief werkende easyUPchair respecteert en stimuleert uw eigen spierkracht. Het unieke veermechanisme bie
Op basis van offerte
Informatie  
Indicatie verzendkosten: € 6,95 (Geen kosten na min. order van € 50,00)
easyUPchair quick Normal easychair stoel | Normal Artikelnr:

Stoel zonder sta-op-functie, om te combineren met de identieke easyUPchair.
Per stuk € 550,00
Indicatie verzendkosten: € 0,00 (Geen kosten na min. order van € 50,00)


| Meer

 
 
 
 
TIP:
Wilt u het scherm vergroten of verkleinen?
CTRL-toets indrukken en aan het muiswiel draaien.
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.